About Me

My photo
Hadeeah Najwa names given . You can call her either Hadeeah or Hana . She was borned on 24th August 1995 at Hospital Kuala Lumpur. Studying Diploma in Public Administration at UiTM Campus Samarahan 2, Sarawak.She's really addicted to teddy bears and musics. She has a sweet smile and very easy to smile :)

Friday, 13 September 2013

Quizzes, Tests and Final Exam!

Assalamualaikum and hai readers :) Apa khabar? 

Hana sebenarnya tak tahu nak cerita apa dalam entri ni. Tapi jari Hana tengah menggatal nak menaip. Kalau diikutkan, banyak benda yang Hana nak share. Yang happy, yang sedih~ Tapi Hana rasa tak sesuai nak publish kisah tu di sini. Hmm :')

Now Hana berada di Perpustakaan UiTM Samarahan. Dari pukul 12.00pm Hana di sini. Study MGT162. Pagi tadi ingatkan nak study di bilik jea~ Tapi tak jadi sebab sekarang ni mood Hana tengah tak normal. Kejap ok, kejap tak. Yang ok nyaaa sekejap, yang tidak nyaa sikit punya laama -.- Disebabkan itu Hana decide untuk study di library. At least Hana tak sesorang. Kalau kat bilik nanti banyak layan perasaan jea daripada study sebab sesorang. *roomate balik rumah* 

So dari tengahari tadi sampai sekarang, Hana baru study 2 bab dalam MGT162. Sekarang rehat jap~ Jakgi sambung balik. Hee :) Now Hana dah start study as preparation for final exam. Final exam Hana start 26 September 2013. Hana rasa macam bulan September ni adalah bulan yang sangat-2 memenatkan dan memberi tekanan. Huu~ Why ? Ni haa ::

  2 September 2013 : Presentation PAD102
  3 September 2013 : Quiz 3 ACC106
  4 September 2013 : Quiz 3 MAT112
10 September 2013 : Speaking Test (group) ELC120
11 September 2013 : Submit Assignment ACC106
                               : Test 2 MAT112
12 September 2013 : Presentation MGT162
                                : Quiz 2 MGT162
17 September 2013 : Listening Test ELC120
                                : Test 2 ACC106
18 September 2013 : Quiz 1 MGT162
19 September 2013 : Test 2 MGT162
26 September 2013 : Start final exam~

Haaa, amacam? Okay. Memang memenatkan aah. Tapi okaylaah sikit sebab dah takde assignment yang perlu disiapkan. Assignment seeemua dah settle :) Alhamdulillah! So, nak tengok jadual final exam Hana? Haa :)

26 September 2013 : PAD102
28 September 2013 : ACC106
  1 October     2013 : CTU101
  4 October     2013 : ELC120
  7 October     2013 : MGT162
11 October     2013 : MAT112

Habisssssss :) Cuti sem! So, Hana dah booked tiket MAS untuk balik KL. So, flight Hana is on 13 October 2013 (one month from today!) at 7.15am. Sampai sana, Hana nak hangkutt Abang Boy gi Restoran A. Hassan. Alahai, kedai nasi ayam kampung yang popular kat Velodrome Cheras tu :) Sebab kat sana ada sambal tempoyak! Hana sekarang ni teringin bebeno nak makan tempoyak. Hmm, maklumle~~ Mama abah teman ni asai Peghok. Ate selegha teman pon ade le sikit-2 selegha Peghok! Kihkihkih :) Paham kan saya melalut apa? Hehee.

Btw, sebenarnya sambil Hana melalut-lalut dalam entri ni, Hana tengah BBM dengan Angah :) Hihi. Nak baca perbualan kami ? Tunggu sat! Ni haa :)








Haha. Inilah perbualan 2 beradik di saat dua-2 nya sedang boring :) Hmm. Klah. Hana nak choww dulu. Mood sambung study dah sampai. Kihkihkih~

Btw, Hana nak mintak maaf sebab lately ni Hana ada post status and gambar yang ngarut-2 kat FB Hana and deactive the FB for 2 days. Hana mengalami masalah jiwa ;) Harap maklum. Btw, sekarang jiwa Hana dah pulih sikit and Hana dah activate balik account tu and dah remove semua post-2 ngarut saya before saya deactive hari tu. Sorry again!

Okay readers, Hana choww dulu ! Bubye. Assalamualaikum readers :*


Love ,   
Hana ❤ 



No comments:

Post a Comment