About Me

My photo
Hadeeah Najwa names given . You can call her either Hadeeah or Hana . She was borned on 24th August 1995 at Hospital Kuala Lumpur. Studying Diploma in Public Administration at UiTM Campus Samarahan 2, Sarawak.She's really addicted to teddy bears and musics. She has a sweet smile and very easy to smile :)

Monday, 16 September 2013

My 2nd 18th birthday celebration :)

Assalamualaikum and hi readers :) Sihat?

Sekarang Hana kat bilik. Keluar bilik time mandi paagi tadi jea~ Then terpuruk jea dalam bilik study ACC106 sebab esok test! Tapi dah daari pagi hadap account tetiba boringg. Hee~ So Hana pon on lah laptop ni. Tetiba rasa nak update blog and kongsi satu cerita with yalls :) Account? Lepas ni Hana sambung ;) Ngee~

Hee~ Okay, baca tajuk tu elok-2. Hana tahu tajuk dia agak meng'confuse'kan :D Ngee~ Okay, tajuk tu bermaksud sambutan hari jadi yang ke 18 untuk kali kedua. 31 Ogos yang lepas kan Hana dah update pasal birthday celebration  Hana tuuu. So now Hana nak update pulak pasal birthday celebration Hana kali kedua yang disambut minggu lepas.

Haa~ Itu bermaksud Hana punya birthday celebration tahun ni ada 2 kali :) Kali kedua diadakan pada 9 September 2013 di Kafe UiTM Samarahan di malam hari.

As usual, bila malam Hana, Oppa, Zaty and Joshua mesti akan makan bersama. Tapi hari tu Hana takde kredit. So Hana suruh Qasrina (my roomate) mesej Oppa suruh gi kafe pukul 8.30pm. Then Oppa reply, "Jam 9 boleh?Busy sikit.Jumpa di cafe." Masa tu pukul 7.48pm~

Pukul 8.36pm Oppa mesej lagi, "Sorry,delayed sikit.Dalam jam 9 lebih sampe cafe.Sabar eh.." Time tu Hana buatlah advance reload~ Then pesan kat Oppa dah gerak bgtau. In the same time Qasrina, Sheril and Hidayah ada group discussion at Blok C. Dari kolej yg Oppa, Josh and Zaty duduk, memang diorang kena lalu Blok C untuk pergi ke kafe~

So Hana pon whatsapp lah Hidayah, "Mun kitak ada nangga Oppa limpas siya, padah kamek ow?" Haha, k Hana translate~ "Kalau awk nampak Oppa lalu sana, bgtau Hana k?" Hana buat macam tu sebab Hana sangat kenal perangai Encik Hadri tu kalau kita pesan "dah gerak bgtau", bukannya dia dh gerak bagitau tapi dia dah nak sampai baaaru nak bagitau. Hmm. Tapi Cik Dayah kita ni reply, "Sikda kamek tangga nya limpas. Sorry." Katanya dia tak nampak~

Okaylah. Hana pon turun jealah kafe without tunggu mesej dari Oppa or Zaty or Josh. Lagipon time tu dah pukul 9.00pm dah pon. Nak dekat 30 minit jugaklaah saya menunggu mereka di kafe tuu~ Tetiba mereka muncul dari belakang saya sambil nyanyi lagu 'Happy Birthday'.

Mulanya memang awkward sebab masa tu birthday saya dah berlalu 2 minggu! Haha :) Tapi Alhamdulillah sebab diorang still nak sambut even dah lambat. Thanks korang ❤ Tak lama lepas tu Qasrina, Hidayah and Sheril pon muncul di kafe tu. Haha. Berkomplot rupanyaaa! Patutlah Cik Dayah kita tu kata tak nampak Oppa~ LOL! So, makan minum saaya malam tu disponsor oleh Encik Hadri bin Yusuf :*

Nilaah gambar-2 hasil malam tu~~

MOMO ❤


Potong kuihnya~ Potong kuih~ Potong kuihnya sekarang juga~ Hee



Oppa, Me, Zaty and Josh ❤


Hadri aka Daim aka Zahiril Adzim~ *my oppa!* ❤

Nurizzati aka Zaty aka Kak Jati ❤

Joshua Jerry aka Josh aka JJ ❤

with them ❤ *muka over excited. Abaikan!*


Zaty, Qasrina, Me, Hidayah and Sheril ❤



Itulaah story yang Hana nak sharekan tuu~ Hehee. Tak gempak pon kan? Maaflah. Hana tengah boring and tktau nak buat apa :) Kisah ni jea yang terlintas di fikiran utk dikongsikan. Kuikuikui.

Hmm, k lah. Hana nak kemas bilik sikit. Esok start kelas bagai, takde masa dah nak kemas bilik. Keluar pagi, balik malam~ So, after kemas bilik Hana nak sambung balik study account. Lagipon Hana dah janji nak ajar jiran depan bilik merangkap classmate Hana ni account. Hehee~ Macam manalah nak ajar kalau diri sendiri pon tak study kn? Kihkihkih.

Btw before Hana undurkan diri, Hana nak ucapkan

SELAMAT HARI MALAYSIA! I'm proud to be Malaysian ❤


Love,     
Hana ❤

No comments:

Post a Comment